Мигдаль - смачний горіх, який підкорить вас своїм злегка солодкуватим смаком
Мигдаль є одним з найбільш смачних горіхів , який сподобається всім любителям корисних перекусів. Вони також є чудовим джерелом білка та корисних жирів. Це робить їх чудовим вибором для того, щоб легко збагатити свій раціон ненасиченими жирними кислотами, які корисні для підтримки оптимального рівня холестерину в крові. Єдине, що вам потрібно зробити, це замінити насичені жири у своєму раціоні на ці ненасичені жирні кислоти. Мигдаль може похвалитися найвищою якістю, але саме його злегка солодкуватий смак закохаєть вас у нього. Це, безсумнівно, порадує всіх тих, кому звичайні горіхи складно жувати. Вони походять з мигдалевого дерева (Prunus dulcis), яке вирощується в теплих регіонах.
Більше того, вони не містять солі або будь-яких інших добавок. Таким чином, ви можете насолоджуватися ними в будь-який час доби прямо з пачки або у складі різноманітних рецептів та десертів.Ви також можете насолоджуватися їхнім дивовижним смаком у гранолі, йогурті або в суміші з сухофруктами чи мюслі, що може перетворитися на поживну кашу для сніданку. Не соромтеся також натерти їх на тертці, оскільки це перетворить їх на дрібний гарнірний порошок,який можна використовувати для прикраси різноманітних тортів, пудингів, десертів або інших солодких страв. Втім, ви також можете засмажити їх,і неодмінно знайдете їм гарне застосуваннянавіть у солоних рецептах.Їх чудовий смак чудово поєднується, наприклад, з ніжним курячим або індичим м'ясом. До того ж, якщо ви віддаєте перевагу очищеному мигдалю, можете залишити його на ніч, щоб він розмочився, що полегшить процес очищення. І останнє, але не менш важливе: вегани та майже всі інші також можуть використовувати його для приготування смачного рослинного молока. Незалежно від того, як ви вирішите насолоджуватися ним, ми впевнені, що наш мигдаль знайде своє застосування на вашій кухні.
Мигдаль та його користь
смачні горішки, які сподобаються кожному любителю корисних перекусів
мають приємний вершковий, злегка солодкуватий смак
належать до джерел корисних жирів і білків
сприяють підтримці оптимального рівня холестерину в крові
не містять солі та інших добавок
ви можете насолоджуватися ними в будь-який час доби
відмінно вписується в різноманітні рецепти та десерти
приголомшливо смакує у сніданковій каші, мюслі, йогурті або в суміші з сухофруктами
можна використовувати для прикраси тістечок або пудингу
можна смажити
підходить для приготування солоних страв
особливо чудово виділяється в поєднанні з м'ясом індички або курки
можна залишити на ніч, щоб вони легше чистилися
Факти про харчування
Харчова цінність
100 г
Енергетична цінність
2424 кДж / 579 ккал
Жири
50 г
насичені жирні кислоти
3.8 г
Вуглеводи
22 г
цукор
4 г
Білки
21 г
Сіль
0.00 г
Застереження
Зберігати в сухому місці при температурі до 25 °C. Оберігати від морозу та прямих сонячних променів.
Інформація про алергени. Може містити сліди глютену, арахісу, сої та кунжуту.