Description
Агар – замінник желатину на рослинній основі з високим вмістом клітковини, який відмінно підходить для приготування десертів
Агар - це желюючий агент рослинного походження, який підходить до використання вегетаріанцями та веганами. Це природна розчинна клітковина з морських водоростей, яка є надзвичайно важливою для правильного травлення. Найбільшою перевагою агара є те, що він не містить цукру та не має смаку чи запаху. Це означає, що його можна використовувати для приготування як солодких, так і солоних страв. Як приклад, він здатний добре загустити будь-який соус або суп. Але це ще не все: агар стане чудовим помічником у приготуванні десертів, пудингів та інших смаколиків.
Агар та його переваги
- рослинна альтернатива желатину
- натуральна розчинна клітковина
- корисний для травлення
- не містить цукру
- без смаку та запаху
- відмінно підходить для приготування десертів
- може використовуватися як загущувач до солоних страв
- підходить для вегетаріанців та веганів
Склад
Агар 100 %
Рекомендації до застосування
Змішати 5 г агара з 300 мл води. Додати необхідну кількість цукру або солі, дати постояти рідині 10 хвилин, потім додати до страви та готувати 15 хвилин.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
---|
Енергетична цінність | 720 кДж / 172 ккал |
Жири | 0 г |
з яких насичені | 0 г |
Вуглеводи | 0.4 г |
з яких цукор | 0 г |
Протеїн | 0 г |
Клітковина | 86 г |
Сіль | 0.04 г |
Застереження
Зберігати в прохолодному сухому місці. Захищати від прямих сонячних променів.