Description
L-глютамін - важлива амінокислота виготовлена методом ферментації
L-Глютамін це амінокислота в формі порошку, яка утворює 60% амінокислотного складу в м'язах. Організм людини створює його з глютамінової кислоти, яку не може виробляти сам і повинен приймати її з раціону. Це одна з амінокислот, що беруть участь у виробництві білка в м'язах. Рівень глютамина знижується при підвищеному навантаженні на організм, тому спортсменам і активним людям рекомендується його доповнювати.
L-глютамін виробляється методом дбайливої ферментації (бродіння), тому в процесі обробки не використовуються агресивні хімічні речовини або високі температури. В одній порції продукту міститься до 5 г L-глютамина для відновлення і росту м'язів.
L-глютамін і його переваги
- L-Глютамін виготовлений методом ферментації
- утворює 60% амінокислот в м'язах
- підтримує синтез білка
Склад
Без смакових добавок: L-глютамін.
Смак лимон-лайм: L-глютамін, регулятор кислотності (яблучна кислота), ароматизатор, барвник (хлорофіл), підсолоджувач (сукралоза).
Смак зелене яблуко: L-глютамін, регулятор кислотності (яблучна кислота), ароматизатор, барвник (хлорофіл), підсолоджувач (сукралоза).
Дозування
Змішайте 1 порцію (6 г) з 200-250 мл води. Приймайте 1-2 рази на день.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність (без смакових добавок) | 1 порція (6 г) | 2 порції (12 г) |
---|
L-глютамін | 6000 мг | 12000 мг |
Харчова цінність (лимон-лайм, зелене яблуко) | 1 порція (6 г) | 2 порції (12 г) |
---|
L-глютамін | 5350 мг | 10700 мг |
Попередження: Харчова добавка. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Продукт не є заміною різноманітного і збалансованого харчування. Продукт не призначений для дітей, вагітних і жінок, що годують. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Зберігати в сухому місці за температури нижче 25 °C. Захищати від морозу та прямих сонячних променів.