L-лейцин: найважливіша амінокислота з BCAA, яка сприяє синтезу білка
L-лейцин є незамінною амінокислотою, яка відноситься до трьох амінокислот BCAA з розгалуженим ланцюгом - лейцину, ізолейцин і валін. L-лейцин є найбільш потужним активатором білка, відомим як mTOR, чия активність впливає на синтез білка. Протеосінтез, або синтез білка, являє собою процес, за допомогою якого проводяться білки, які сприяють зростанню і підтримці м'язової маси. Без достатньої кількості L-лейцину, організм не може використовувати отримані білки і, таким чином, нарощувати і підтримувати м'язову масу. L-лейцин представлений у формі порошку, і в одній порції продукту міститься 1 г L-лейцину, який підтримує активацію синтезу білка.
Переваги L-Лейцинц
незамінна амінокислота
підтримує синтез білка
забезпечує використання білків в організмі
Склад
L-Лейцин (100%).
Спосіб вживання та дозування
Основна порція становить 1 г, продукт рекомендується приймати один раз в день з 200 мл води або соку.
Taблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
L-лейцин
100 г
Примітка
Продукт не є заміною різноманітного і збалансованого харчування. Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 ° С. Берегти від морозу та прямого сонячного проміння. Не підходить для дітей, вагітних і жінок, що годують. Зберігати в недоступному для дітей місці. Виробник не несе відповідальності за шкоду, спричинену неправильним використанням або зберіганням. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Примітка для алергіків: Може містити сліди молока, сої, яєць і горіхів.