Flavour powder - додайте ароматизатор з мінімумом калорій до їжі та напоїв!
Flavour powder - це приправа для приправ і практичний спосіб збагатити улюблену кашу, мюслі, йогурт або інші продукти, напої та несмачні харчові добавки з чудовим смаком. Просто виберіть один із оригінальних смаків та змішайте його з їжею або напоєм. Вас також порадує вміст клітковини, оскільки порошок збагачений значною порцією інуліну цикорію. Одна доза становить лише близько 10 калорій і підходить для широкого асортименту продуктів харчування та напоїв. Якщо ви фанат здорового харчування, але в той же час ви дбаєте про його смак, то Flavour powder саме для вас.
Flavour powder та його переваги
відмінний ароматизатори у формі порошку
має високий вміст клітковини з цикорію
містить лише близько 10 калорій на дозу
підходить для ароматизації їжі, напоїв та харчових добавок
Смак полуниця : Інулін (з цикорію), аромати, емульгатор (натрію карбоксиметилцелюлоза), сіль, підсолоджувач (сукралоза), засоби проти злежування (солі кальцію ортофосфорної кислоти, діоксид кремнію), барвник (червоний буряк), підсолоджувачі (еритритол, глікозиди).
Смак ванільне морозиво: Інулін (з цикорію), аромати, емульгатор (карбоксиметилцелюлоза натрію), сіль, підсолоджувач (сукралоза), засоби проти злежування (солі кальцію ортофосфорної кислоти, діоксид кремнію), барвник (бета-каротин), підсолоджувачі (еритритол, глікозиди стевіол).
Смак білий шоколад & кокос: Інулін, емульгатор (карбоксиметилцелюлоза натрію), аромати, сіль, підсолоджувач (сукралоза), кристали ванілі, засіб проти злежування (діоксид кремнію), підсолоджувачі (еритритол, глікозиди стевіолу).
Дозування
Змішайте 1 совку порошку у своєму напої або їжі.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність (банан & шоколадна стружка)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
822 кДж / 201 ккал
41 кДж / 10 ккал
Жири
2,8 г
0,14 г
насичені жири
1,7 г
0,09 г
Вуглеводи
15 г
0,75 г
цукор
14 г
0,7 г
Клітковина
58 г
2,9 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
68 г
3,4 г
Харчова цінність (шоколад & шоколадна стружка)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
996 кДж / 238 ккал
50 кДж / 12 ккал
Жири
7,8 г
0,4 г
насищенні жири
4,9 г
0,25 г
Вуглеводи
21 г
1,05 г
цукор
7 г
0,35 г
Клітковина
14 г
0,7 г
Білки
14 g г
0,7 г
Сіль
3,0 г
0,15 г
Інулін (з цикорію)
16 г
0,8 г
Харчова цінність (печиво & шоколадна стружка)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
822 кДж / 201 ккал
41 кДж / 10 ккал
Жири
2,8 г
0,14 г
насищенні жири
1,7 г
0,09 г
Вуглеводи
15 г
0,75 г
цукор
14 г
0,7 г
Клітковина
58 г
2,9 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
68 г
3,4 г
Харчова цінність (шоколад & фундук)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
811 кДж / 197 ккал
41 кДж / 9,8 ккал
Жири
3,3 г
0,17 г
насищенні жири
2,1 г
0,11 г
Вуглеводи
14 г
0,7 г
цукор
6,3 г
0,32 г
Клітковина
41 г
2,1 г
Білки
7,2 г
0,4 г
Сіль
3,0 г
0,15 г
інулін (з цикорію)
48 г
2,4 г
Харчова цінність (арахісова паста & карамель)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
714 кДж / 176 ккал
36 кДж / 8,8 ккал
Жири
0 г
0 г
насищенні жири
0 г
0 г
Вуглеводи
10 г
0,5 г
цукор
9,6 г
0,48 г
Клітковина
68 г
3,4 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
80 г
4 г
Харчова цінність (полуниця)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
707 кДж / 174 ккал
35 кДж / 8,7 ккал
Жири
0 г
0 г
насищенні жири
0 г
0 г
Вуглеводи
9,6 г
0,48 г
цукор
9,6 г
0,48 г
Клітковина
68 г
3,4 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
80 г
4 г
Харчова цінність(ванільне морозиво)
100 г
порція (5 г)
Енергетична цінність
707 кДж / 174 ккал
35 кДж / 8,7 ккал
Жири
0 г
0 г
насищенні жири
0 г
0 г
Вуглеводи
9,6 г
0,48 г
цукор
9,6 г
0,48 г
Клітковина
68 г
3,4 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
80 г
4 г
Харчова цінність (білий шоколад & кокос)
100 g
portion (5 g)
Енергетична цінність
707 кДж / 174 ккал
35 кДж / 8,7 ккал
Жири
0 г
0 г
насищенні жири
0 г
0 г
Вуглеводи
9,6 г
0,48 г
цукор
9,6 г
0, 48 г
Клітковина
68 г
3,4 г
Білки
0 г
0 г
Сіль
1,0 г
0,05 г
Інулін (з цикорію)
80 г
4 г
Попередження
Надмірне споживання може мати проносний ефект. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в недоступному для сонця місці та в сухому місці при температурі від 0 до 25 ° C.