BIO Сочевичні макарони - здоровий варіант добавки, яка є відмінним джерелом білка, складних вуглеводів і клітковини
BIO Сочевичні макарони - прекрасна альтернатива класичних макаронів. Вони не містять яєць або інших інгредієнтів тваринного походження, тому вегани можуть насолоджуватися ними без будь-яких проблем. Вони не містять глютен, і завдяки цьому будь-який, хто виключив зі свого раціону продукти, що містять глютен, може насолоджуватися ними без будь-яких проблем. У складі ви знайдете тільки BIO борошно з червоної сочевиці, яка забезпечує високу дозу білка. Завдяки цьому макарони сприяють зростанню і підтримці м'язової маси. Крім того, вони є відмінним джерелом клітковини і складних вуглеводів. Паста з сочевиці має низький вміст цукру і жирів, що робить її здоровою їжею, якої можна насолоджуватися навіть при схудненні.
Ви знайдете безліч застосувань для макаронних виробів. Вони прекрасні як гарнір або можуть становити основу різних салатів. Через те, що в них вже є висока частка білка як такого, немає необхідності доповнювати їх м'ясом або його заміною.
BIO Сочевичні макарони і їх переваги
складаються лише з BIO борошна з червоної сочевиці
не містять глютен
багаті білком і клітковиною
є відмінним джерелом складних вуглеводів
з низьким вмістом цукру і жиру
веганські
підходять в якості корисного гарніру або основи для салату
Склад
BIO борошно з червоної сочевиці.
Дозування
100 г макаронів висипати в 1 л солоного окропу і варити 5-7 хвилин. Злийте воду і промийте макарони холодною водою.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
Енергетична цінність
1457 кДж / 344 ккал
Жири
1,3 г
насичені жирні кислоти
0,2 г
Вуглеводи
58 г
цукор
2,5 г
Клітковина
3,8 г
Білки
24 г
Сіль
0,01 г
Попередження
Зберігати в сухому прохолодному місці. Берегти від прямих сонячних променів.