Description
BIO Мигдальна паста - вершковий делікатес із 100% сухого смаженого мигдалю найвищої BIO якості
BIO Мигдальна паста обов’язково зробить сніданок вашою улюбленою частиною дня. Вона має чудовий смак, який є результатом дрібно меленого 100% сухого смаженого мигдалю. Це виключно натуральний продукт, який не містить добавок, солі або пальмової олії і містить мало цукру. Це мигдальна паста багата білком, клітковиною та корисними жирами. Достатнє споживання білка важливо для росту та підтримки м’язової маси, а також для здоров’я кісток. Клітковина важлива для правильного травлення, а здорові жири у вигляді мононенасичених жирних кислот сприяють підтримці нормального рівня холестерину в крові за умови заміни насичених жирів мононенасиченими.
І останнє, але не менш важливе: ця смачна BIO мигдальна паста має широкий спектр застосування на кухні. Вона смачна і тому чудово доповнює смузі, йогурти, протеїнові напої або сирок. Паста також чудово підходить для різних фітнес рецептів та пластівців для сніданку, але ви також можете насолоджуватися нею у будь-який час у вигляді здорового та смачного спреду.
BIO Мигдальна паста та її переваги
- смачна паста з 100% сухого смаженого мигдалю
- виключно рослинні інгредієнти, придатні для веганів
- багата білком, клітковиною та корисними жирами
- сприяє зростанню та підтримці м’язової маси
- з низьким вмістом цукру
- BIO якість
- не містить штучних добавок, пальмової олії або солі
- може похвалитися широким спектром використання на кухні та має чудовий смак
Склад
BIO сушений смажений мигдаль.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
---|
Енергетична цінність | 2500 кДж/ 597 ккал |
Жири | 52,8 г |
насичені | 4 г |
Вуглеводи | 19,3 г |
цукор | 4,9 г |
Клітковина | 11,8 г |
Білки | 22,1 г |
Сіль | 0,00 г |
Попередження
Перед використанням добре перемішайте. Зберігати в сухому місці, подалі від прямих сонячних променів і при кімнатній температурі.
Інформація про алергени: алергени позначені жирним шрифтом у розділі інгредієнтів. Може містити сліди горіхової шкаралупи та арахісу.