BIO порошок Лукуми - більш здорова альтернатива цукру, який ідеально підсолоджує їжу та напої
BIO порошок Лукуми - більш здорова альтернатива цукру, який використовується для підсолоджування напоїв, страв, а також при випічці. Порошок виготовлений із плодів рослини Pouteria lucuma, яке походить з Південної Америки. На відміну від звичайного цукру, він може похвалитися високим вмістом клітковини та більш низьким глікемічним індексом. В 100 г його міститься всього 21 г цукру, тому він також популярний серед людей, які намагаються схуднути та при цьому не хочуть відмовляти собі в солодкому. Порошок має органічну якість та підходить веганам.
BIO порошок Лукуми має безліч застосувань на кухні. Ви можете додати його в йогурт, кашу, смузі або підсолодити його чаєм або кавою. Однак його також можна використовувати у випічці десертів як більш корисною заміною класичного цукру.
BIO порошок Лукуми та його переваги
більш здорова альтернатива цукру
походить із плодів рослини Pouteria lucuma
має високий вміст клітковини
в 100 г міститься всього 31 г цукру
має більш низький глікемічний індекс, ніж звичайний цукор
Додавайте по 2 чайні ложки (5 г) в день в свій улюблений напій, смузі або йогурт.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
Енергетична цінність
1315 кДж / 314 Ккал
Жири
0.9 г
насичені жири
0.3 г
Вуглеводи
59 г
з них цукор
31 г
Білки
4.2 г
Клітковина
26 г
Сіль
0.10 г
Попередження
Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Продукт не замінює різноманітне та збалансоване харчування. Не підходить для дітей. Вагітним та годуючим жінкам перед застосуванням продукту слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 ° С. Берегти від морозу та прямого сонячного проміння.
Алергени: може містити сліди глютену, арахісу, сої, горіхів та кунжуту.