Description
BIO Протеїнові макарони - корисний безглютеновий гарнір, який є відмінним джерелом білка, складних вуглеводів та клітковини
BIO Протеїнові макарони - відмінна безглютенова альтернатива класичним макаронам. Вони не містять яєць або інших інгредієнтів тваринного походження, тому вегани можуть насолоджуватися ними без будь-яких проблем. В складі ви знайдете тільки BIO борошно із червоної сочевиці та BIO гороховий протеїн. Разом ці два компоненти утворюють приємну комбінацію з високим вмістом білка. Завдяки цьому макарони сприяють зростанню та підтримці м'язової маси. Крім того, вони є відмінним джерелом клітковини та складних вуглеводів. Протеїнова паста з низьким вмістом жиру та цукру, що робить її корисною для здоров'я їжею, якої ви можете насолодитися навіть під час схуднення.
Ви знайдете безліч застосувань для макаронних виробів. Вони прекрасні як гарнір або можуть становити основу різних салатів. Через те, що в них вже висока доза білка, немає необхідності доповнювати їх м'ясом або його заміною. Використовуйте макарони, щоб приготувати здорові та збалансовані страви із складним складом макроелементів.
BIO Протеїнові макарони та їх переваги
- складаються лише із борошна BIO червоної сочевиці та BIO горохового протеїну
- багаті білком та клітковиною
- є відмінним джерелом складних вуглеводів
- з низьким вмістом жиру та цукру
- веганські та без глютену
- підходять в якості корисного гарніру або основи для салату
Склад
BIO борошно із червоної сочевиці 88%, BIO гороховий протеїн 12%.
Спосіб приготування
100 г макаронів залити 1 л солоного окропу та варити 6-8 хвилин. Злийте воду з пасти та промийте холодною водою.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
---|
Харчова цінність | 1530 кДж / 366 Ккал |
Жири | 3,1 г |
насичені жирні кислоти | 0,7 г |
Вуглеводи | 48,7 г |
з них цукор | 2,1 г |
Клітковина | 5,2 г |
Білки | 33,8 г |
Сіль | 0,3 г |
Попередження
Зберігати в сухому прохолодному місці. Берегти від прямих сонячних променів.