БІО Тростинний цукор — популярна альтернатива білому цукру з карамельним кольором, ароматом і смаком
БІО Тростинний цукор - це популярна альтернатива білому цукру зі смаком, ароматом і кольором, що нагадує карамель. Виробляється з цукрової тростини, що росте переважно в тропічних і субтропічних регіонах. З нього отримують тростинний цукор шляхом пресування, сушіння і дроблення на дрібні кристали. На відміну від білого цукру, він не рафінується, тому зберігає більше корисних речовин.
Цей тростинний цукор підходить для підсолоджування кожної страви, яку ви готуєте. Ви можете використовувати його для тіста для печива, тістечок, тортів, домашньої граноли або мюслі. Ви також можете додавати його в чай, каву, смузі, лимонади, коктейлі та інші напої. Крім того, тростинний цукор можна використовувати для приготування пікантних страв, таких як заправки для салатів або маринади для м'яса.
БІО Тростинний цукор та його переваги
популярна альтернатива білому цукру
БІО якість
із цукрової тростини
має карамельний смак і колір
ідеально підходить для печива, тортів і мюслі
підходить для чаю, кави, смузі та інших напоїв
підходить для салатних заправок і соусів
Склад
БІО Тростинний цукор.
Рекомендоване дозування
Використовуйте як альтернативу звичайному цукру.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
*RDI на 100 г
Енергетична цінність
1649 кДж / 388 ккал
19,6%
Жири
0 г
0%
- насичені жири
0 г
0%
Вуглеводи
98,1 г
37,7%
- цукор
98,1 г
109%
Білки
0 г
0%
Сіль
0,02 г
0,3%
*Рекомендоване середнє дозування для дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал)
Попередження
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Берегти від прямих сонячних променів.