Description
БІО житнє борошно грубого помелу - чудовий вибір з високим вмістом клітковини для солодкої випічки або домашнього хліба
БІО житнє борошно грубого помелу отримують шляхом подрібнення цільного зерна жита. Цей процес гарантує, що він зберігає високу частку всіх важливих поживних речовин, а також є чудовим джерелом корисної клітковини Він має унікальний яскраво виражений смак і колір. Це борошно користується попитом у людей, які цікавляться здоровим способом життя та роблять упор на достатнє споживання вітамінів i і мінералів.
Ви можете використати його з користю на кухні для солодкого або солоного випікання. Він також ідеально підходить для приготування, бісквітів або пряників. Останнє, але не менш важливе, його також можна використовувати для приготування домашнього хліба та інших видів солоної випічки. Житнє борошно є чудовою заміною традиційного білого борошна, і може використовуватися для приготування більш здорових альтернатив вареників, макаронів або ньоккі. Воно виключно рослинне і має найвищу БІО якість, що робить його правильним вибором для веганських страв.
БІО житнє борошно грубого помелу та його переваги
- виробляється шляхом тонкого помелу цільного зерна жита
- може похвалитися високим вмістом клітковини
- BIO якість
- ідеально підходить для млинців, пряників або брауні
- підходить для приготування домашнього хліба та інших випічки
- підходить для веганів
Інгредієнти
БІО цільнозернове житнє борошно
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 гр | *RDI |
---|
Енергетична цінність | 1257 кДж / 300 ккал | 15 % |
Жири | 1,73 г | 2,5 % |
з яких насиченi | 0,18 г | 0,9 % |
Вуглеводи | 71,76 г | 27,6 % |
з яких цукру | 1,9 г | 2,1 % |
Клітковина | 13,3 г | |
Білки | 11,27 г | 22,5 % |
Сіль | 0,01 г | 0,2 % |
*Рекомендована добова норма споживання для середньої дорослої людини(8400 кДж/2000 ккал)
Попередження
Зберігати в прохолодному сухому місці. Захищати від прямих сонячних променів.
Алергени: Алергени виділені Allergens are marked in жирним шрифтом у розділі інгредієнтів.