Description
Чорна гімалайська сіль - ідеально доповнює будь-яку страву та підкреслює природний смак трав, спецій або цукру
Чорна гімалайська сіль ідеально приправить будь-яку страву. Якщо вам потрібно додати смак до м’яса, його рослинних альтернатив та будь-якого іншого гарніру чи овочевого салату, чорна гімалайська сіль — правильний вибір. Ви можете здивуватися, що щіпка солі впишеться і в будь-яку солодку страву. Саме тому, що вона чудово підкреслює смак цукру, наприклад, в солодких десертах. Сіль являється важливим джерелом натрію для організму і необхідна для правильної роботи всіх наших органів. Тому вона являється поширеним інгредієнтом різних іонних напоїв, які допомагають поповнити організм необхідними мінералами після тренувань.
Однак сіль корисна не тільки для страв. Ви також можете додати її у ванну. Наприклад, вінсіль особливо популярна серед людей, які страждають екземою або іншими проблемами шкіри. Боїтеся його чорного кольору? Не хвилюйтесь! Це викликано вмістом мінералів. Ця сіль не містить зайвих добавок, що напевно оцінять всі любителі простих інгредієнтів і прихильники здорового способу життя. Це означає, що чорна гімалайська сіль обов’язково повинна бути на вашій полиці для спецій.
Чорна гімалайська сіль та її переваги
- вулканічна кам’яна сіль
- якісна сіль, яка доповнить будь-яку страву
- джерело натрію
- не містить жодних добавок
- тонко подрібненого
- ідеально підходить для приготування стра та прийому ванн
Склад
97,45 % хлорид натрію, сульфат натрію, сульфід заліза, сірководень
Дозування
Використовуйте відповідно до власних уподобань.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
---|
Енергетична цінність | 0 кДж/ 0 ккал |
Жири | 0 г |
насичені жирні кислоти | 0 г |
Вуглеводи | 0 г |
цукор | 0 г |
Клітковина | 0 г |
Білки | 0 г |
Сіль | 100 г |
Попередження
Зберігати в прохолодному сухому місці. Захищати від прямих сонячних променів.
Інформація про алергени: Може містити сліди глютену, арахісу, горіхів, діоксиду сірки та сульфітів, сої, кунжуту та молока.