Фундук - неочищені хрусткі горіхи з натуральним смаком, які можна використовувати в домашніх мюслі, гранолі, злакових кашах або для випічки
Фундук зі шкіркою має натуральний смак і широкий спектр застосування на кухні. Він не обсмажений, тому зберігає максимум корисних речовин. Це робить його чудовим вибором для надійного збагачення раціону корисними жирами у вигляді ненасичених жирних кислот. Вони корисні для підтримки нормального рівня холестерину, якщо ви вирішите замінити ними насичені жири. Таким чином, вони можуть бути корисними для здоров'я серця. Цей продукт також порадує своїм чистим натуральним складом, який підходить не тільки для веганів. Звісно, він не містить солі, олії чи будь-яких інших добавок.
Цей хрусткий горіх особливо популярний завдяки своєму характерному солодкому смаку. Фундук можна їсти в будь-який час доби прямо з пачки, і він забезпечить вас гарною енергією. Втім, він також чудово смакує у йогурті, каші, гранолі або домашніх мюслі. Більше того, якщо ви вирішите підсмажити їх на сковороді або в духовці, вони набудуть ще більш вираженого смаку. Після обсмажування їх можна висипати на чистий рушник і ретельно вимити, знімаючи шкірку. Після цього їх можна додавати в салати, використовувати для прикраси десертів або приготувати з них домашню фундукову пасту. Звісно, для цього вам знадобиться скористатися потужним блендером. Ви також можете подрібнити їх, щоб зробити безглютенове фундукове борошно, яке підійде для приготування тіста для хліба або іншої солодкої чи солоної випічки.
Фундук благотворно впливає на здоров'я завдяки своїм властивостям, а також має широкий спектр застосування на кухні. Він легко впишеться в раціон кожного прихильника здорового способу життя. Крім того, він підходить для низьковуглеводних або інших низьковуглеводних дієт, а також можуть бути частиною збалансованих дієт для зниження ваги.
Фундук та його переваги
фундук, необсмажений, в шкаралупі
має натуральний смак
містить корисні жири
не містить солі, олії та інших добавок
поповнить ваш запас енергії та цінних поживних речовин
сприяє підтримці здорового рівня холестерину в крові
має широкий спектр використання
ідеальний варіант швидкого та корисного перекусу
підходить як добавка в кашу, йогурт, мюслі або гранолу
підходить для приготування домашньої фундукової пасти
підходить для веганів
багатий на клітковину
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 g
Енергетична цінність
2525 кДж / 611 ккал
Жири
56 g
- насичені жирні кислоти
4.9 g
Вуглеводи
12 g
- з них цукри
2.3 g
Клітковина
8.6 g
Білок
16 g
Сіль
0.00 g
Попередження
Зберігати в сухому, захищеному від сонячних променів місці при кімнатній температурі. Алергени: Містить горіхи. Може містити сліди глютену, арахісу, сої та кунжуту.