Гімалайський рожева сіль - це натуральна сіль без штучних добавок
Рожева гімалайська сіль - дрібна їжа є чудовим джерелом натрію, який необхідний для правильної роботи більшості наших органів. Вона має злегка рожевий колір, який обумовлений вміщеним в ньому залізом. Її перевага полягає в тому, що вона не містить зайвих консервантів та барвників, що робить ваші страви чудовим досвідом. Пам'ятайте, що дрібку солі також слід додавати до солодкої їжі, оскільки це робить чіткий акцент.
Рожева гімалайська сіль та її переваги
джерело натрію
не містить будь-яких доданих речовин
вона тонко подрібнена
додає смак солоним стравам
допомагає підкреслити смак солодких страв
також підходить для ванни
Склад
Рожева гімалайська сіль.
Дозування
Використовуйте на основі власних уподобань.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
в 100 г
Енергетична цінність
12 кДж / 3 ккал
Білки
0,94 г
Жири
<0,1 г
Вуглеводи
0 г
Клітчатка
0 г
Сіль
94,1 г
Кальцій
205 мг
Калій
618 мг
Залізо
105,4 мг
Попередження
Зберігайте в сухому та прохолодному місці. Захищайте від прямих сонячних променів.
Інформація про алергени: Може містити сліди арахісу та горіхів.