Description
Каша гречана швидкого приготування порадує всіх, хто полюбляє швидко та корисно поснідати або перекусити. Це ласощі з екструдованої гречаної крупи, яка в поєднанні з гарячою водою або молоком нагадує смачну страву. Тим більше, що її приготувати може абсолютно кожен. Це може стати чудовим рішенням для людей, які не люблять довгого приготування сніданку. Крім того, ця каша є джерелом білка, який сприяє зростанню та підтримці м'язової маси, а також здоров'ю кісток. Великим бонусом є те, що він чудово поєднується зі свіжими або сублімованими фруктами. Ви також можете прикрасити його горіхами або арахісовим маслом, або збагатити білком, додавши трохи протеїну.
Неароматизована версія також не містить жирів і цукру, що робить її придатною для дієти. Крім того, вона природно не містить глютену, тому навіть люди, які зазвичай уникають глютену, можуть насолоджуватися нею. Грибна каша швидкого приготування також легко засвоюється і допоможе насититися в будь-якій ситуації. Вона також підходить для веганів, а неароматизовану версію можна використовувати для загущення супів чи соусів.
Грибна каша швидкого приготування та її користь
- делікатес з екструдованої гречки
- джерело білка
- позитивно впливає на здоров'я кісток
- неароматизована версія має низький вміст жиру і не містить цукру
- природно без глютену
- легко засвоюється і допоможе насититися
- підходить для веганів
- оцінять всі, хто шукає швидкий і корисний сніданок або перекус
- смакує зі свіжими або сублімованими фруктами
- можна прикрасити горіхами або арахісовим маслом
- можна використовувати для загущення супів та соусів
Склад
Гречана каша швидкого приготування без смаку: 100% екструдована гречка.
Каша швидкого приготування Гречана з кокосовою стружкою: Гречана крупа екструдована 82 %, цукор із кокосових стручків 8 %, какао-порошок знежирений (жирність не більш. 12%) 6%, тертий кокос 4%.
Каша швидкого приготування Гречана полунична: Екструдована гречка 87%, цукор з кокосового цвіту 8%, сублімований порошок полуниці 3%, сублімована полуниця 2%.
Вживання
50 г каші засипати в миску, залити 100 - 200 мл гарячої води, ретельно розмішати та дати настоятися, після чого одразу вживати.