Description
Каприлова кислота – добавка, яка є джерелом середньоланцюгових жирних кислот.
Як ви, мабуть, знаєте, каприлова кислота належить до середньоланцюгових жирних кислот. Ця добавка випускається у формі м’яких желатинових капсул, які містять каприлову кислоту з пальмової MCT олії. Така олія є звичайною частиною нашого раціону. Одна порція забезпечить вас 1200 мг каприлової кислоти, яка популярна серед людей, які хочуть підтримати своє травлення.
У той же час її часто використовують як додаткову добавку при кандидозі. дієта. Серед інших переваг каприлової кислоти є її здатність подорожувати до печінки, де її можна негайно використовувати як джерело енергії. Ось чому спортсмени використовують його як форму швидкої енергії перед або під час напруженого тренування. Таким чином, каприлова кислота є ефективною добавкою для підтримки загальної життєвої сили, а також є популярним вибором під час кетогенної дієти.
Каприлова кислота та її переваги
- входить до числа середньоланцюгових жирних кислот
- частина пальмової олії MCT
- входить до форма м’яких желатинових капсул
- одна порція містить 1200 мг каприлової кислоти
- користується попитом у людей, які хочуть значно покращити своє травлення
- використовується як допоміжна добавка для кандидозної дієти
- популярний серед спортсменів як джерело швидкої енергії
- підтримує загальний життєвий тонус
- популярна добавка для кетогенної дієти
Інгредієнти
Масло пальмової MCT (60% каприлової кислоти), м’яка гелева капсула (желатин, гліцерин, очищена вода).
Рекомендоване застосування
Прийняти 1 раз – 2 капсули на день.
Харчова цінність
Харчова цінність | 2 капсули | < th>*RDI
---|
Каприлова кислота | 1200 мг | - | tr>
*Рекомендована добова доза для дорослої людини не встановлена.
Попередження
Не перевищуйте рекомендовану добову порцію. Продукт не є заміною різноманітного та збалансованого харчування. Продукт не призначений для дітей. Вагітним і годуючим жінкам слід проконсультуватися з лікарем щодо прийому продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому місці при температурі до 25 °C. Берегти від низьких температур і прямих сонячних променів.