Description
Копчений мигдаль – смачна закуска з копченим ароматом, яку можна вживати окремо чи як складову холодних страв
Копчений мигдаль гарантовано сподобається всім любителям солоних закусок, що люблять шукати у їжі нові смаки. Цей продукт поєднує у собі ніжний смак хрусткого мигдалю та яскраво виражений копчений аромат. Тому ви зможете без проблем замінити ним чіпси, сухарики чи інші солоні закуски. Ви можете насолоджуватися ним окремо, проте він також слугуватиме вам чудовим гарніром, наприклад, до різних сортів сиру.
До того ж ви можете подати копчений мигдаль до святкових страв під час свят чи вечірок або зробити з ним, в якості закуски, перегляд телешоу чи зустріч з друзями набагато приємнішими. Ба більше, він є чудовим джерелом здорових жирів, білка та клітковини, що корисно для вашого травлення. Якщо ви любите солоні закуски, копчений мигдаль може бути саме тим, що ви шукаєте.
Якщо ви хочете насолодитися мигдалем в інших варіантах, спробуйте, наприклад, наш бланшований, класичний або мигдаль у чорному шоколаді.
Копчений мигдаль і його переваги
- неперевершена закуска, що чудово втамує ваш потяг до солоного
- поєднання ніжного смаку мигдалю і яскраво вираженого копченого аромату
- відмінна альтернатива чіпсам, сухарикам тощо
- можна подавати як гарнір до святкової страви під час будь-якого свята
- чудова закуска, яка зробить перегляд телевізора чи зустріч з друзями набагато приємнішими
- смачне джерело корисних жирів, білка та клітковини
- ідеальний вибір усіх любителів солоних закусок
Склад
Мигдаль, копчений ароматизатор СФ-008, рослинні жири (пальмова олія, соняшникова олія).
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
Енергетична цінність | 2602 кДж/ 630 ккал |
Жири | 55.7 г |
насичені жирні кислоти | 5 г |
Вуглеводи | 7.7 г |
з яких цукри | 5.3 г |
Клітковина | 9.6 г |
Білки | 19.6 г |
Солі | 1.85 г |
Застереження
Зберігати в прохолодному сухому місці. Берегти від попадання прямих сонячних променів.
Алергени виділені жирним шрифтом у розділі склад. Продукт може містити залишки глютену, арахісу, сої та кунжуту.