Description
Лецитин - соєвий лецитин, що містить жирні кислоти і холін
Лецитин - це соєвий лецитин, який представляє собою комплекс жироподібних речовин. Продукт містить холін, фосфоліпіди, соєве масло, лінолову, лінолеву і олеїнову кислоту. Важливим компонентом є холін в формі фосфатидилхолина, який сприяє підтримці правильної роботи печінки і правильному метаболізму гомоцистеїну і жирів. В одній капсулі міститься 1200 мг лецитину.
Переваги Лецитину
- натуральне джерело соєвого лецитину
- сприяє метаболізму гомоцистеїну і ліпідів
- містить 1200 мг лецитину в одній капсулі
Склад
Соєвий лецитин, вітамін E (DL-альфа-токоферол), капсула з м'якого гелю (желатин, гліцерин, очищена вода).
Спосіб застосування та дозування
Приймати по 1 капсулі 1-2 рази на добу.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 2 капсули | *RI |
---|
Лецитин | 2400 мг |
Вітамін E | 2 мг | 16,6% |
*Середне дозування для дорослої людини (8400 кДж / 2000 ккал)
Попередження
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт не є заміною різноманітного і збалансованого харчування. Продукт не призначений для дітей віком до 3 років, вагітних і жінок, що годують. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому місці при температурі нижче 25 ° С. Берегти від морозу та прямого сонячного проміння.
Алергени: Алергени виділені у складі жирним шрифтом.