Ліофілізоване Манго полонить вас своїм хрустким, чарівним смаком та ароматом, який майже не відрізняється від свіжого фрукта
Ліофілізоване Манго - смачний, сублімований фрукт, який підкорить вас одразу з першого шматочку. Його збирають на піку стиглості, завдяки чому смак і аромат практично не відрізняються від свіжого фрукта. Однак головна відмінність полягає в структурі. Свіже манго соковите і ніжне, а сублімовані шматочки манго подарують зовсім інші відчуття. Завдяки дбайливим методам обробки з них видаляється майже вся вода, що призводить до характерного хрускоту коли ви куштуєте його. А ось і найцікавіше: якщо висипати сублімовані шматочки манго в йогурт, молоко або будь-яку іншу рідину, вони вберуть вологу, та майже не відрізнятимуться від свіжих.
Ліофілізація не тільки зберігає автентичний смак і аромат, але й утримує значну кількість корисних речовин, які втрачаються при звичайних методах сушіння. Це робить ліофілізацію набагато делікатнішим і кращим способом як обробки, так і збереження. Крім того, сублімовані фрукти можуть похвалитися набагато довшим терміном зберігання порівняно зі свіжими. Тому це ідеальний вибір, особливо під час походів, де свіжі фрукти можуть легко розчавитися в рюкзаку. Крім того, ви можете розраховувати на те, що цей перекус навіть у невеликих кількостях забезпечить вас зарядом бадьорості та енергії для ваших пригод. А у тих, хто цінує простий і натуральний склад, сублімовані фрукти викличуть посмішку на обличчі, оскільки не містять цукру та інших добавок.
Втім, сублімовані фрукти призначені не лише для перекусу, вони також знаходять своє місце на кухні. Важко встояти перед спокусою поласувати ними прямо з упаковки, але їхня універсальність полягає в тому, що вони стануть чудовим доповненням до різноманітних кулінарних шедеврів.Ви можете посипати ними ранкову кашу чи йогурт, додавати їх у домашню гранолу, смузі та пудинги. Ви також можете використовувати їх для створення здорових десертів. Подрібнені шматочки фруктів додають яскравого смаку при додаванні в тісто для печива, тістечок або булочок. Звісно, вони також добре поєднуються з різноманітними кремами і навіть можуть бути використані як декоративний елемент. Простіше кажучи, це універсальні ласощі, які неодмінно повинні мати місце в шафці кожного любителя фруктів або шанувальника здорових перекусів.
Ліофілізоване манго та його користь
сублімоване манго, яке зберігає максимальну кількість корисних поживних речовин
має неперевершений автентичний смак та аромат
без добавок
без додавання цукру
оброблені з використанням найбільш делікатних методів обробки
ідеально хрустка текстура
має довший термін зберігання у порівнянні зі свіжими фруктами
ідеально підходить для перекусу, коли вам заманеться
можна додавати в тісто або крем для десертів
підходить до каш, йогуртів та смузі
ідеально підійде для прикрашання солодких рецептів
Склад
Ліофілізовані шматочки манго 100%.
Спосіб вживання
Вживати в будь-який час доби як частину збалансованого раціону.
Харчова цінність
Харчування
100 г
*RDI
Енергетична цінність
1385 kJ / 323 kcal
16.5 %
Жир
2.4 г
3.4 %
- насичені жирні кислоти
0.5 г
2.5 %
Вуглеводи
67.1 г
25.8 %
- цукор
67.1 г
74.6 %
Клітковина
9.2 г
-
Білок
3.2 г
6.4 %
Сіль
0.07 г
1.2 %
* Рекомендована добова норма споживання дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал)
Застереження
Зберігати при температурі до 25 °C та відносній вологості повітря до 70%.
Інформація про алергени: Продукт може містити сліди глютену, сої, горіхів та кунжуту.