Description
Мембрана яєчної шкаралупи відноситься до харчових добавок для суглобів з натуральним вмістом колагену, який становить не менше 22% від об’єму всього продукту. Колаген є природною частиною людського тіла, оскільки це найпоширеніший білок. Він міститься переважно в сполучних тканинах, таких як кістки, зв’язки або суглобовий хрящ. Тому його часто пов’язують з оптимальною функцією, еластичністю та загальною пружністю цих структур. Це робить його вміст надзвичайно важливим для тих, хто сильно навантажує опорно-руховий апарат, наприклад, спортсмени або люди з фізично важкою роботою. Більше того, рівень колагену в організмі може поступово знижуватися з віком, тому люди похилого віку, як правило, прагнуть до застосовування добавок для суглобів.
Ця спеціальна добавка для суглобів містить колаген з природного джерела, зокрема з порошку тонких мембран яєчної шкаралупи (Ovomet®). Це все більш популярний компонент із високим потенціалом для покращення здоров’я суглобів, який додають до їжі та різних добавок. Цей продукт випускається у формі практичних капсул, які легко ковтати. Його великою перевагою також є перелік компонентів, який стандартизований до мінімум 22% вмісту колагену. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що отримаєте функціональну кількість активного компонента.
Мембрана яєчної шкаралупи та її переваги
- харчова добавка для суглобів з колагеном, отриманим з мембран яєчної шкаралупи
- має перелік компонентів, що стандартизований до 22% вмісту колагену
- ідеально підходить людям, які хочуть максимально піклуватися про свою опорно-рухову систему
- підходить спортсменам і фізично активним людям
- випускається у формі практичних капсул
Склад
Мембранний порошок з яєчної скаралупи Ovomet® (мін. 22 % колагену), наповнювач (мікрокристалічна целюлоза), засіб, що запобігає злежуванню (стеарат магнію), желатинові капсули.