Папаїн - фермент з папайї, який сприяє перетравленню білків
Папаїн - це екстракт ферменту з папайї (Carica papaya) у формі практичних капсул. Одна порція забезпечить ваше тіло 200 мг цієї активної речовини. Папаїн - один із протеолітичних ферментів, що розщеплюють білки на більш легкозасвоювані амінокислоти. Таким чином, папаїн є затребуваною харчовою добавкою для людей з проблемами травлення. Його вживання також популярне серед спортсменів, які, як правило, включають у свій раціон більше білка. Продукт має виключно рослинне походження і поставляється в практичних капсулах.
Папаїн та його переваги
фермент, витягнутий з папайї
містить 200 мг папаїну в одній щоденній порції
допомагає перетравлювати білки
практичні капсули
підходить для веганів
Склад
Папаїн (800 ту / г), наповнювач (мікрокристалічна целюлоза), антизлежувальний засіб (стеарат магнію), капсула з гіпромелозою.
Дозування
Приймайте по 1 капсулі двічі на день.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
2 капсули
Папаїн
200 мг
Попередження
Не слід перевищувати рекомендоване щоденне вживання. Цей продукт не може замінити збалансовану та різноманітну дієту. Не для дітей, вагітних та годуючих жінок. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому місці при температурі до 25 ° С. Захищати від морозу та прямих сонячних променів.