Description
Паста з кеш'ю, шоколадом та бананом - захоплююче поєднання кеш'ю, смачного шоколаду і солодкого банана
Паста з кеш'ю, шоколадом та бананом - це паста з найсмачніших горіхів кеш'ю, яка приголомшує своїм кремовим смаком. Смачний шоколад і солодкий банан чудово поєднуються з ним. В результаті отримується вишукана делікатесна страва, яка сподобається кожному гурману. Крім того, вона є джерелом корисних жирів і клітковини, яка корисна для оптимального травлення.
Крім чудового смаку та корисних поживних речовин, продукт має широкий спектр застосування на кухні. Паста з кеш'ю, шоколадом та бананом має легку кремову консистенцію, що робить її чудовим початком дня в поєднанні зі свіжими тостами. Вона також чудово пасує до різних рецептів, додаючи цінні поживні речовини та вишуканий смак. Наприклад, ви можете спробувати поєднати її з кашею на сніданок. Її ніжний смак чудово доповнює десерти, фруктові салати та смузі. Ви також можете насолоджуватись нею прямо з банки ложкою, тим самим задовольняючи свою тягу до солодкого.
Паста з кеш'ю, шоколадом та бананом і її переваги
- Смачна паста з горіхами кеш'ю, смачним шоколадом та ліофілізованим бананом.
- Приголомшливий неперевершений смак.
- Гладка і кремова консистенція.
- Джерело корисних жирів.
- Містить клітковину, корисну для оптимального травлення.
- Не містить пальмової олії, ГМО та глютену.
- Має широкий спектр застосування на кухні.
- Також можна споживати як перекус.
- Чудово поєднується з кашами, десертами, смузі, млинцями або фруктовими салатами.
- Допоможе задовольнити тягу до солодкого.
Склад
Горіхи кеш'ю 80%, шоколад 15% (цукор, какао-масло, терте какао, соєвий лецитин, ваніль бурбонська), ліофілізовані банани 5%, натуральні ароматизатори.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність | 100 г |
---|
Енергетична цінність | 2372 кДж / 567 ккал |
Жири | 42,52 г |
- насичені жирні кислоти | 12,09 г |
Вуглеводи | 29,46 г |
- цукор | 10,74 г |
Клітковина | 4 г |
Білки | 15,47 г |
Сіль | <0,10 г |
Попередження
Зберігати в сухому і темному місці. Білий колір на поверхні викликаний нижчою температурою і не є дефектом продукту. Вершкове масло розігрійте до кімнатної температури і добре розмішайте.
Інформація про алергени: Алергени виділені жирним шрифтом у розділі інгредієнтів. Може містити сліди горіхової шкаралупи та арахісу.