Перли тапіоки - джерело складних вуглеводів без глютену, яке допоможе вам приготувати смачні десерти
Перли тапіоки являються дуже популярним джерелом складних вуглеводів, особливо серед ентузіастів здорового способу життя, які люблять пробувати нові, незвичайні інгредієнти. Вони виготовлені з крохмалю бульб маніоки, не містять цукру, жиру або будь-яких інших штучних підсолоджувачів чи добавок. Перли тапіоки зазвичай використовуються в азіатській кухні, де вони дуже різноманітні, а також є частиною популярного Bubble Tea.
Оскільки смак перлів не надто виділяється, вони зазвичай використовуються як поживний загусник в соусах або супах. Вони також ідеально підходять для використання в різноманітних фітнес-десертах, зокрема в пудингах. Деякі рецепти навіть використовують їх як замінник рису. Перли не містять глютену і підходять для веганів.
Перли тапіоки та їх переваги
білі кульки з крохмалю маніоки
не містять цукру, жиру та інших штучних підсолоджувачів
відомі з азіатської кухні своїм універсальним використанням
не містять глютену
серед найпопулярніших джерел складних вуглеводів
зазвичай додають як загусник до соусів і супів
чудово підходять як основа для пудингів
підходять для веганів
Склад
Крохмаль маніоки (Manihot esculenta).
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
Енергетична цінність
1485 кДж/ 350 ккал
Жири
0,5 г
насичені жири
0,1 г
Вуглеводи
86 г
цукор
0,5 г
Білки
0,5 г
Сіль
0,10 г
Попередження
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Захищати від прямих сонячних променів.