Рідкий яєчний білок - повноцінне джерело білка в зручній формі без консервантів і ГМО
Рідкий яєчний білок - це зручний спосіб вживання високоякісного білка. Яєчний білок пастеризований, тому його можна вживати в сирому вигляді, додати в протеїновий коктейль або використовувати для приготування страв і випічки. Його використання дуже практично, так як вам більше не знадобиться відокремлювати жовтки від білків і створювати безлад на кухні. Крім того, даний продукт має більш тривалий термін зберігання (до 6 місяців), ніж звичайні яйця. Рідкий яєчний білок не містить консервантів і ГМО. У 100 г продукту міститься 10,2 г білка, який підтримує здоров'я кісток і позитивно впливає на ріст м'язової маси. Заповните запас білка в організмі за допомогою натурального 100% яєчного білка.
Переваги рідкого яєчного білка
100% яєчний білок в практичній упаковці
є комплексним джерелом білка
продукт пастеризований
в 100 г міститься 10,2 г білка
не містить консервантів і ГМО
тривалий термін придатності - до 6 місяців
Склад
100% яєчний білок.
Застосування
Струсіть перед використанням. Яєчний білок можна вживати в сирому або приготованому вигляді. Підходить для приготування страв з яєць. Яєчний білок також можна додати до протеїновим коктейлів і смузі.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
Енергетична цінність
209 кДж / 50 ккал
Жири
0,5 г
насичені жири
< 0,5 г
Вуглеводи
1,1 г
Цукор
1,1 г
Білки
10,2 г
Сіль
0,4 г
Примітка
Продукт містить яйця. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Зберігати при кімнатній температурі (від 0 до 25 ° C), якщо упаковка не була відкрита. Дата мінімального терміну придатності вказана на упаковці. Після розтину зберігати в холодильнику (від 0 до 4 ° C) і використовувати протягом 48 годин. Переконайтеся, що кришка щільно закрита, щоб забезпечити свіжість продукту.