BIO сироп агави – альтернатива традиційному цукру, який ідеально підсолодить ваші напої та страви
БІО-сироп агави обов’язково стане вибором для всіх тих, кому набридло підсолоджувати традиційним цукром. Він не містить жиру, має низький глікемічний індекс і вищу підсолоджувальну дію порівняно з традиційним цукром. Цей рідкий підсолоджувач найвищої БІО якості виготовлений із соковитої рослини під назвою агава, тому обов’язково знайде застосування на вашій кухні. Чудово підходить для підсолоджування чаю, кави, смузі чи інших напоїв і може використовуватися як доповнення до солодких страв. Крім того, він чудово доповнить вівсяну кашу, а також може додати приємний відтінок млинцям чи млинцям. Однак ви також можете додати його практично до будь-якого рецепту.
А якщо ви любитель експериментувати, можете використовувати сироп агави для приготування маринадів для м'яса та його рослинних альтернатив. Цей смачний сироп надасть цим джерелам білка ідеальний солодкий відтінок. Тому вам не потрібно турбуватися про те, що він буде припадати пилом на полиці на вашій кухні. Він гарантовано стане вашим улюбленим підсолоджувачем для ароматизації напоїв або їжі. І останнє, але не менш важливе: практична пляшка, у якій він поставляється, робить його дуже простим у використанні.
BIO сироп агави та його переваги
сироп з сукулентної рослини
не містить жиру
використовується як альтернатива традиційному цукру
має низький глікемічний індекс
БІО якість
має вишуканий солодкий смак
простий у використанні
має дещо вищу підсолоджуючу дію порівняно з цукром
ідеально підходить для підсолоджування напоїв і страв
підходить для веганів
Склад
100% натуральний БІО сироп агави.
Рекомендоване застосування
У будь-якому рецепті, який ви готуєте, замініть необхідну кількість цукру трьома чвертями кількості сиропу. Також пропорційно зменшіть кількість рідини, як це зробили б з медом.
БІО Сироп Агави - це смачний і універсальний підсолоджувач, який є альтернативою цукру, меду, кленовому сиропу та іншим натуральним підсолоджувачам. Однак він має нижчу в’язкість порівняно з медом, і тому його легше змішувати з їжею. Приємний смак цього сиропу підкреслить оригінальний смак ваших страв і додасть нотку солодкості фруктовим салатам, йогуртам, мюслі, чіпсам, млинцям, млинцям, чаю, каві, лимонадам і фруктовим напоям. Також він не менш підходить для приготування заправок для салатів, маринадів, соусів для барбекю. Одним словом, цей сироп можна використовувати в будь-якому з ваших улюблених рецептів.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність
100 г
*RDI на 100 г
Енергетична цінність
1260 кДж / 297 ккал
15%
Жири
0 г
0 %
- насичені жирні кислоти
0 г
0 %
Вуглеводи
71 г
27%
- цукор
71 г
79%
Білки
0 г
0 %
Сіль
0,06 г
1 %
*Рекомендоване середнє дозування для дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал)
Попередження
Зберігати в сухому, захищеному від сонячного світла місці при кімнатній температурі.