Description
Цикорієвий сироп - це здорова альтернатива цукру, яка містить багато клітковини та має чудовий смак, щоб підсолодити каву, кашу на сніданок або ваші улюблені десерти
Сироп цикорію - це здорова альтернатива цукру, яка має приємний солодкий смак та густу рідку консистенцію, що нагадує мед. Проте, в порівнянні з цукром і медом, він має значно меншу кількість калорій, але так само солодкий. Тому сироп цикорію використовують, як смачну цукрову або медову альтернативу для підсолоджування ваших страв та напоїв.
Це натуральний підсолоджувач без зайвих смакових добавок. Його отримують з кореня цикорію, завдяки чому він містить багато клітковини та ідеально підходить для підсолоджування їжі, наприклад, під час схуднення.
Розчинна клітковина, що міститься в складі, зв'язує воду при проходженні через травну систему, збільшує її об'ємі набуває гелеподібної консистенції. Таким чином, він допомагає сповільнити спорожнення шлунка. Крім того, він пов'язаний з турботою про оптимальну мікробіоту кишечника, оскільки слугує їжею для корисних кишкових бактерій (пребіотиків), важливих для здоров'я кишечника, а також загальної життє здатності. Низький глікемічний індекс цього сиропу може додатково допомогти подбати про оптимальний рівень цукру в крові.
Сироп цикорію можна використовувати до будь-якої їжі, яку ви зазвичай підсолоджуєте цукром або медом. Він підходить для підсолоджування кави та чаю, або можна додавати в йогурт, дроблений сир чи кашу. Він також додасть приємного солодкого смаку десертам, млинцям та іншим солодким стравам. Крім того, його можна використовувати для додавання аромату до м'ясних маринадів, або соусів до м'яса.
Цикорієвий сироп та його користь
- натуральний підсолоджувач з кореня цикорію
- за консистенцією нагадує мед
- має приємний солодкий смак
- не містить зайвих добавок, що підсилюють смак
- має солодкість, подібну до цукру або меду
- містить значно менше калорій, ніж цукор та мед
- ідеальний варіант для здорового підсолоджування
- високий вміст клітковини
- пов'язаний з турботою про травлення та здорову мікробіоту кишечника
- має низький глікемічний індекс
- корисний для схуднення
- підходить для підсолоджування кави та чаю
- підходить для каші, йогурту або дробленого сиру
- можна використовувати для підсолоджування десертів, млинців, млинців та інших солодких страв
Склад
Цикорійний сироп.
Таблиця харчової цінності
Склад | 100 г | *RDI |
---|
Енергетична цінність | 681 kJ/ 168 kcal | 8.1% |
Жир | 0.0 г | 0 % |
-насичені жирні кислоти | 0.0 г | 0 % |
Вуглеводи | 9 г | 3.5% |
- цукри | 9 г | 10% |
Клітковина | 66 г | - |
Білок | 0.0 г | 0.0% |
Сіль | 0.00 г | 0.0% |
*Рекомендована добова норма споживання для середньостатистичної дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал).
Застереження
Зберігати в прохолодному, сухому місці. Захищати від прямих сонячних променів.