SAM-e – сполука, актуальна серед людей, які прагнуть подбати про здоров'я своєї печінки, опорно-рухового апарату та психіки
SAM-e - це дієтична добавка зі сполукою, яка природним чином міститься в нашому організмі. Вона синтезується з незамінної амінокислоти метіоніну та аденозинтрифосфату (АТФ), який функціонує як безпосереднє джерело енергії. Отримана сполука має перелік важливих функцій і приймає участь у багатьох життєво важливих процесах. Вона забезпечує організм метилом, який необхідний для підтримки різних метаболічних процесів і реакцій. Низький рівень сполуки SAM-e пов'язаний з низкою неприємних станів. Він не міститься безпосередньо в їжі, яку ми вживаємо, тому буде доцільним забезпечити його надходження у вигляді харчової добавки.
Наприклад, SAM-e популярний серед людей, які прагнуть подбати про свою печінку, кістки, опорно-руховий апарат або серед тих, хто страждає від перепадів настрою. І останній, але не менш важливий факт: наразі він є предметом багатьох наукових досліджень, які вивчають інші потенційні ефекти цієї корисної сполуки. SAM-e випускається у формі практичних капсул, які легко ковтати. До того ж, самі капсули не містять компонентів тваринного походження, що робить їх придатними навіть для веганів.
SAM-e та його переваги
природна сполука, що міститься в організмі
синтезується з метіоніну і АТФ
приймає участь у багатьох життєво необхідних процесах в організмі
є предметом низки наукових досліджень
використовується людьми, які прагнуть максимально подбати про здоров'я печінки та опорно-рухового апарату
поширений серед людей, яких турбують перепади настрою
*Рекомендований діапазон добового споживання середньостатистичної дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал)
Застереження
Дієтична добавка. Не перевищувати рекомендовану добову норму споживання. Продукт не є заміною різноманітного та збалансованого харчування. Продукт не призначений дітям, вагітним та жінкам, які годують груддю. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при кімнатній температурі.